Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Ανοιξιάτικη καταιγίδα

Δυνατή καταιγίδα με πολλούς κεραυνούς, κάποιοι από τους οποίους "ταρακούνησαν" τις πολυκατοικίες της πόλης μας (ειδικά κατά τις 2 - 2μιση μετά τα μεσάνυχτα), είχαμε τη νύχτα και το πρωί στο Λουτράκι και την γύρω περιοχή.

Ο καιρός τις προηγούμενες μέρες ήταν "άρρωστος" με κουφόβραση και μπόλικη σκόνη στην ατμόσφαιρα που έδινε όμως ωραία χρώματα στη δύση:


Από χθες το απόγευμα όμως άλλαξε και είχαμε μια σύντομη μπορίτσα το απόγευμα (προεόρτια!..)

26 Απρίλη - Λίγο πριν την μπόρα

Σήμερα μετά την καταιγίδα είχαμε γνώριμες εικόνες όπως γίνεται πάντα μετά από μια πολύ δυνατή νεροποντή: Εικόνες από "Loutrakiblog"

Εικόνα με κεραυνό πάνω από τα Γεράνεια από τη φίλη Mellissa BrileyΕίχαμε επίσης μεγάλα νεροφαγώματα στην παραλία ενώ η θάλασσα είχε αποκτήσει ένα χαρακτηριστικό καφέ χρώμα λόγω των φερτών υλών που κατέβασαν οι χείμαρροι.

UPDATE: Σήμερα Κυριακή, 11-05-2014 βρήκα στο Facebook αυτό το εντυπωσιακό βίντεο του χρήστη Δημήτρη Χίλα που είναι τραβηγμένο το πρωί εκείνης της ημέρας (27/04/2014) από την καφετέρια "Το Πευκάκι" στην παραλία της πόλης μας. Δείχνει την μανία της χαλαζόπτωσης που είχαμε στο Λουτράκι εκείνη την ώρα.
Απολαύστε!!! ---> Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου